

## **Agenda**

# Scenic Rim and Ipswich Community Consultative Committee

Date / Time Location

17 February 2022 Online meeting – Microsoft Teams

5.30 - 8pm

**Facilitator Minute taker** Kathy Baburin Karen Hillery

#### **Attendees**

- Mr Mike Townsend
- Ms Jan McGregor
- Ms Robyn Keenan
- Ms Rosemaree Thomasson
- Mr Simon Birrell
- Ms Alison Duke-Gibb
- Mr Robert Collett
- Ms Angela Collyer
- Mr Adrian Stephan
- Ms Narrella Simpson
- Mr Phillip Bell

#### **ARTC** attendees

- Mr Don Piggott-McKellar
- Ms Helen Wood
- Ms Rosemary Judd
- Ms Amanda Quayle
- Mr Giano Terzic
- Ms Sarah Delahunty
- Ms Selina Nalatu
- Ms Alex Ormrod
- Ms Karen Hillery

#### Guests

International Flood Panel representative

Intermodal Terminal business case representative

### **Agenda items**

NO.	AGENDA	TOPIC LEADER	TIME
1	5:30pm Introductions Welcome to Country Conflicts of interest	Kathy Baburin Narrella Simpson	5 minutes
2	5:35pm Cultural Heritage update	Selina Nalatu Narrella Simpson	5 minutes
3	5:40pm Presentation – International Flood Panel	International Flood Panel representative	30 minutes
4	6:10pm Presentation – Intermodal Terminals	Intermodal Terminal business case representative	30 minutes
	6.40pm BREAK		10 minutes
5	6:50pm Presentation – Operational modelling travel times engineering explanation	Alex Ormrod	30 minutes



NO.	AGENDA	TOPIC LEADER	TIME
6	7:20pm C2K project update  Request for Proposal  Draft revised EIS status	Don Piggott-McKellar	10 minutes
7	7:30pm General business	All	10 minutes
8	7:40pm Observer questions	All	15 minutes
9	7:55pm Conclusion and confirmation of actions	Kathy Baburin	5 minutes